Bax Autoschade

Schadeherstel

bax-2Een deuk of krassen in uw auto is niet prettig. Helaas heeft u autoschade niet altijd zelf in de hand. U bent in het verkeer, en ook als u niet onderweg bent, toch altijd voor een groot deel afhankelijk van uw medeweggebruikers. Maar mocht u schade oplopen kunt u gelukkig terecht bij BAX autoschade.

Heeft u schade aan uw auto opgelopen? Dat is natuurlijk vervelend. BAX autoschade verhelpt uw probleem graag door middel van onze schadeherstel service. Wij verwijderen krassen en deuken en helpen u ook met technische problemen aan uw auto.

Wij beschikken over de juiste technieken en vakkundig personeel. Uw auto wordt eerst gereinigd, dan worden de deuken verwijderd en vervolgens worden de uitgedeukte plekken zorgvuldig geschuurd en geplamuurd. Als dit proces helemaal goed is verlopen wordt de auto weer in zijn oorspronkelijke kleur gespoten. Uw auto zal er weer zo goed als nieuw uitzien!

Hoe erg uw auto er ook aan toe was, na de schadeherstel van BAX autoschade zult u er helemaal niets meer van zien. Wij leveren u goede service en topkwaliteit.

Wilt u meer informatie? Neem dan nu contact op met BAX autoschade en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.